Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ. Τράγκας: “Η Στάη είναι ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πολύ γκραν μαρνιέ!”

Γ. Τράγκας: “Η Στάη είναι ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πολύ γκραν μαρνιέ!”

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή της Έλλης Στάη, τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το θάνατο της μητέρας του.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξή, όπου σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και μίλησε για την κρίση και την επιστροφή της Έλλης Στάη στο δελτίο ειδήσεων έδωσε ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε επίσης στις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά το θάνατο της μητέρας του.

 
“Είμαι απογοητευμένος γενικά από τη δημοσιογραφία, η οποία είναι μια γκόμενα που σε πικραίνει, αλλά όταν έρχεται και πλαγιάζεις μαζί της, σε βάζει πάλι στην εξάρτηση. Οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό χειραγωγούνται από συμφέροντα, γιατί θέλουν να ζήσουν”, είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “People”.
 
Μιλώντας για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε την επιστροφή της Έλλης Στάη στο δελτίο ειδήσεων. “Νομίζω ότι έκανε κακή επιλογή. Κατά τη γνώμη μου, ήθελε να κάνει ένα θεαματικό come back, γιατί είχε μείνει για πολύ καιρό έξω. Είναι διακεκριμένη δημοσιογράφος και στα πολιτικά είναι πάρα πολύ καλή. Η κοπέλα δεν το έκρυψε ποτέ: Είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ή τουλάχιστον ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. πολύ γκραν μαρνιέ, πολύ ντραμπούι”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Η Έλλη θα μπορούσε να φιλοξενείται, όπου γούσταρε, σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές… Δυστυχώς, διάλεξε λάθος καρέκλα στη δημόσια τηλεόραση και μάλιστα επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνεργαζόμενου με την τρόικα. Είναι σκληρή, θα το παλέψει, αλλά δεν θα κερδίσει”.
 
Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, δήλωσε πως είναι “καθηγήτρια δημοσίων σχέσεων με έδρα την Οξφόρδη”. “Έχει κάνει είδηση ακόμη και το ότι πάει supermarket… Είναι μια πανέξυπνη κυρία, η οποία με καλούσε κάποτε κάθε φορά που έκανε πρεμιέρα, επειδή το ζώδιό μου, ο Λέων της έδινε την εντύπωση ότι θα έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για το θάνατο της μητέρας του, που τον έκανε να αναθεωρήσει πράγματα. “Όταν πεθαίνουν οι γονείς σου σε αρκετά μεγάλη ηλικία και είσαι και εσύ μεγάλος, αισθάνεσαι πιο κοντά σε αυτό που λέμε να “ξαποστάσεις”, να ξεκουραστείς, να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και να φύγεις από τη μάχη”, κατέληξε.
 
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε