Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Γ. Τσαλίκης για Ρ. Κορομηλά: ”Δεν μιλάμε όσο θα ήθελα”!

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για τις σχέσεις του με τη Ρούλα Κορομηλά, για το Νίκο Μουτσινά και το ”Δέστε τους”.

Άκρως αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή Lifestyle του ALTER. Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, έδωσε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Φαίνεται πως το ”διαζύγιό” του με το κανάλι της Κάντζας, επηρέασε και τις σχέσεις του με τη Ρούλα Κορομηλά. ”Δεν μιλάμε όσο θα ήθελα να μιλάμε. Θα φτιάξει η σχέση όμως. Σε ένα διαζύγιο την πληρώνουν και οι μαμάδες”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλλον η τηλεόραση δεν του άφησε και τόσο καλή γεύση: ”Όταν κάνεις τηλεόραση, συνειδητοποιείς ότι όσα πράγματα και να κάνεις εκτός από αυτό, εκεί εντυπώνεσαι. Πέρυσι με το “Δέστε τους”, ο κόσμος νόμιζε ότι δεν τραγουδάω. Κι εγώ τραγουδούσα τρεις σεζόν”.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως έχει παρακολουθήσει το Δέστε τους και διατύπωσε την άποψή του: ”Το είδα, ξεκίνησε πολύ καλά, τους ευχήθηκα. Έχω αγάπη. Ό,τι έγινε έγινε. Είμαι σε άλλα τώρα. Δεν είναι ευγενικό να μιλάω αφού το “διαζύγιο” είναι συναινετικό. Είναι σαν να έχεις χωρίσει με τη γυναίκα σου και να μιλάς για το διαζύγιό σου. Αν μιλάς, σημαίνει ότι σε καίει ακόμα”.

Όσο για το τι δώρο θα έκανε στο Νίκο Μουτσινά; “Θα του έκανα δώρο μία δωρεάν εμφύτευση μαλλιών. Δεν είναι ειρωνεία! Νίκο, σ’ αγαπώ πάντα”,απάντησε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε