Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Γ .Τσιμιτσέλης: ”Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί σήμερα! Το θέμα είναι να έχεις χαρακτήρα!”

Ο ηθοποιός μίλησε για τον γάμο και τα επαγγελματικά του δρώμενα.

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, που μετρά μια δεκαετία στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, χθες το βράδυ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου μίλησε αρχικά για τη σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη και την συνύπαρξή τους, κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη.

”Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό, είναι καλό να βρίσκεσαι μαζί του στον επαγγελματικό χώρο. Το να γίνεται αυτό μία συνεχόμενη πενταετία, ναι, είναι δύσκολο, αλλά τώρα μιλάμε για μία και μόνο δουλειά”, είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και τελικά η συνύπαρξη αυτή δεν είναι δύσκολη.

Επιπλέον, όσον αφορά στα επαγγελματικά του, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι σίγουρα υπάρχουν πιο δύσκολες δουλειές από τη δική του, καθώς κι ότι δεν ήταν όνειρο ζωής να γίνει ηθοποιός. ”Μου τη βίδωσε ξαφνικά. Έβλεπα φίλους μου να φεύγουν στη Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη. Ήθελα να πάω να ζήσω κι εγώ σαν φοιτητής. Ούτε μηχανογραφικό δεν συμπλήρωσα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι, από το οποίο θα έβλεπα αποτέλεσμα σε 8 χρόνια. Πήγα και γράφτηκα σε μία υποκριτική σχολή, δεν αισθάνθηκα όμως ποτέ σαν επάγγελμα αυτό που κάνω”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε