Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Τσιμιτσέλης στο TLIFE: “Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι χάλια, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κρίση, τους “Αγανακτισμένους” και τον έρωτα…

Για τη νέα ταινία του Νίκου Περάκη “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά” που πρωταγωνιστεί, την κατάσταση στην τηλεόραση, την κρίση και τον έρωτα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας στην οποία ενσαρκώνει έναν άνθρωπο του διαλογισμού (έναν γκουρού) μίλησε στο TLIFE για όλους και για όλα.

 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τους “Αγανακτισμένος”, αλλά και τον έρωτα που παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Εξάλλου, “συναισθηματικά και δουλειά είναι συγκοινωνούντα δοχεία”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Πείτε μας λίγα λόγια για το ρόλο σας στην νέα ταινία του Νίκου Περάκη…

 

Κάνω τον Αλέξανδρο Τσιμπιτσίδη που γνωρίσαμε στην προηγούμενη ταινία “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο”, ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί πολύ ως ρόλος. Ο ήρωας που υποδύομαι έχει κάνει κάποιες προσθήκες στη ζωή του και έχει αφοσιοθεί στην εσωτερική και ψυχολογική ανάταση, κάνοντας μαθήματα διαλογισμού. Είναι γκουρού ουσιαστικά και κάνει “life coaching”, να το πω και ελληνικά για να καταλάβει ο κόσμος.

 

Τι έχει αλλάξει στην ερωτική ζωή του πρωταγωνιστή;

 

Έχουν άλλαξει πολλά πράγματα στη ζωή του. Δεν έχει πια σχέση με την Μαριαλένα (Βίκυ Καγιά), αλλά με την Φρόσω (Τζένη Θεωνά). Και είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με το παρελθόν…

 

 

Πώς βλέπετε τα πράγματα στο χώρο της τηλεόρασης, λόγω της κρίσης;

 

Χάλια είναι τα πράγματα στο χώρο της τηλεόρασης. Πιο χάλια δεν γίνεται, αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία την κρατάμε, μπας και αλλάξει κάτι!

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε