Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ. Βελίκοβα: Όλα όσα αποκαλύπτει στο TLIFE για το “Dancing” και τις αρνητικές κριτικές!

Η εντυπωσιακή κριτής του Dancing with the stars αποκαλύπτεται στο TLIFE

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο “Dancing with the stars” και η πλέον ειδική για να μας μιλήσει… για χορό! Ο λόγος για την Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία έχοντας αναδειχθεί Πρωταθλήτρια χορού στην Ελλάδα για πέντε συνεχή έτη και πραγματοποιώντας μια αξιόλογη πορεία ως κριτής χορού, μπορεί να καταλάβει από τα πρώτα δευτερόλεπτα πότε ένα ζευγάρι ξέρει να χορεύει και έχει δουλέψει τη χορογραφία του.

 

Μπορεί από κάποιους να χαρακτηρίζεται ως “αυστηρή” στην κριτική επιτροπή του “Dancing”, η ίδια όμως μοιάζει να διασκεδάζει στο παιχνίδι που προωθεί την αγάπη του κόσμου για το χορό.

 

Το TLIFE βρέθηκε σε μια από τις τέσσερις σχολές χορού που έχει στην Ελλάδα, το Galena’s Dance Studio στο Χολαργό και μίλησε με την Γκαλένα για όλους και για όλα.

 

Χάρη στη μόδα που ξεκίνησε το “Dancing”, αλλά και εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να εκτονωθούν, υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου;

 

Ναι, υπάρχει ανταπόκριση. Ο κόσμος στην Ελλάδα χορεύει και πάντα χόρευε. Απλώς, ανάλογα με την περίοδο αλλάζουν και οι χοροί που θέλει να κάνει. Παλιά οι περισσότεροι έκαναν παραδοσιακούς χορούς. Μετά ήρθαν οι λάτιν χοροί, η salsa, οι ευρωπαϊκοί κ.α.

 

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, πως εξαιτίας της πίεσης και των προβλημάτων που υπάρχουν ο κόσμος έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εκτόνωση και διασκέδαση και κάνει ακόμη περισσότερο χορό.

 

Η προβολή του ονόματός σου και η αναγνωρισιμότητα, μέσα από το ρόλο στην κριτική επιτροπή του “Dancing”, σε έχει βοηθήσει και στα επαγγελματικά σου;

 

Αυτήν τη στιγμή εκτός από τη διεύθυνση των σχολών, είμαι προπονήτρια χορού και αναλαμβάνω επαγγελματίες και αθλητικά ζευγάρια. Η δουλειά μου έχει αυξηθεί όχι μόνο λόγω του “Dancing”, αλλά χάρη και στις πολύ καλές θέσεις που κατακτούν στους διαγωνισμούς τα ζευγάρια που προπονώ.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τις αρνητικές κριτικές και το Dancing

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε