Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Γ. Χρανιώτης: “Έχει τύχει μια φορά στη ζωή μου να πάω με τρεις”

Γ. Χρανιώτης: “Έχει τύχει μια φορά στη ζωή μου να πάω με τρεις”

Μιλάει για τον θάνατο, την περίοδο που είχε εθιστεί στο σεξ, την αποχή και για όλα εκείνα που τον κάνουν ευτυχισμένο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μας έχει συνηθίσει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις όπου δεν φοβάται να πει την άποψή του ανοιχτά για όλα. Ακόμα και για τις σεξουαλικές του επαφές. Αυτό κάνει και αυτή τη φορά στην συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! με αφορμή την νέα θεατρική παράσταση με τίτλο “Η καύση” στην οποία πρωταγωνιστεί. Μιλάει για το έργο, τον θάνατο, την μουσική του μπάντα, το αντίδοτο στην κρίση, την περίοδο που έχει εθιστεί στο σεξ, την αποχή και για όλα εκείνα που τον κάνουν ευτυχισμένο.

Πόσες φορές έχετε έρθει κοντά με τον θάνατο;

Έχω χάσει κολλητό φίλο μου σε ατύχημα, αρκετούς γνωστούς από ναρκωτικά, μοτοσικλέτες ή οτιδήποτε άλλο. Έχω έρθει κι εγώ σε επαφή με το θάνατό με την μηχανή μου πολλές φορές…. Μικρότερος θεωρούσα ότι ήταν πολύ κινηματογραφικό και μυθιστορηματικό το να ζήσω πολύ έντονα και να φύγω μέχρι τα τριάντα μου.

Σκεφτήκατε ότι θα θέλατε να φύγετε από τη ζωή μέχρι τα τριάντα σας;

Μα ζούσα κάπως έτσι. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην δραματική σχολή οδηγούσα μηχανή και είχα πιει τόσο πολύ ένα βράδυ, που πραγματικά δεν έβλεπα μπροστά μου. Έτρεχα σαν τρελός. Ήταν σαν να έπαιζα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Γενικά, έχω υπάρξει τυχερός σε σχέση με το θάνατο. Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσα να έχω φύγει πολύ εύκολα. Έτρεχα και έπινα πολύ. Ήταν ένας επικίνδυνος συνδυασμός.

Έχετε εθιστεί στο σεξ;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε