Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΓΟΥΝΕΣ! Όταν οι celebrities επιλέγουν να αντιμετωπίσουν το κρύο με στιλ…

Οι Celebrities επιλέγουν γούνινα πανοφώρια σε απόχρωση του μαύρου, του καφέ, του λευκού ακόμα και animal print! Δες ποιές αγαπάνε τις γούνες!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που όταν ακούνε τη λέξη γούνα τους γεννιούνται πολλά ερωτηματικά αφού την έχουν συνδυάσει με grande εμφανίσεις και με εικόνες μεγάλων επιβλητικών κυριών. Οι εποχές αλλάξαν και πλέον νέα κορίτσια στους δρόμους των πόλεων επιλέγουν γούνινα πανοφώρια για να ζεσταθούν αλλά και να είναι στιλάτες.

Ανάμεσά τους φυσικά και οι celebrities που δεν δίστασαν να φορέσουν τα γούνινα παλτό και γιλέκα τους σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, επίσημες και μη, και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αναμφισβήτητα σου προτείνω να προσαρμόσεις τη γούνινη λεπτομέρεια στα σύνολα που θα κάνεις φέτος το Χειμώνα χωρίς να πρέπει να υπερβείς τη φιλόζωη πλευρά σου αφού στην αγορά υπάρχουν σε αφθονία συνθετικές γούνες σε πολύ καλή ποιότητα.

Για να είσαι σωστά ενημερωμένη για το πως να φορέσεις τη γούνα μέσα στην καθημερινότητά σου πάρε μια γεύση από το πως τη φόρεσαν οι celebrities.

H Victoria Beckam επέλεξε  γούνινο κοντό jacket με έντονο γιακά και κοντά μανίκια και τη φόρεσε με total μαύρο σύνολο. Η Mary Kate Olsen φόρεσε στη βόλτα της jacket σε καφέ-μπορντό χρώμα που τις χάρισε μια πιο vintage διάθεση στο όλο της look. Η Beyonce με πoλύ πιο θηλυκή version φόρεσε το γούνινο πανοφώρι της πάνω από φόρεμα και πέδιλα.

Διάβασε όλο το άρθρο και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε