Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Galliano, Gaultier, Versace, D&G… Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ με 90% έκπτωση!

Galliano, Gaultier, Versace, D&G… Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ με 90% έκπτωση!

Chloe, Galliano, Gaultier… Tα πιο hot επώνυμα ρούχα με έκπτωση μέχρι και 90%!

Η απόλυτη shopping πρόταση ξεκινά αύριο 10 Μάϊου! Λαμίας 3, Αργυρούπολη..Το πιο hot fashion bazaar της πόλης σε περιμένει…

Τα κορίτσια που διαβάζουν TLIFE είναι ξεχωριστά γιατί όχι μόνο θέλουν να είναι ενημερωμένα για όλες τις τάσεις της μόδας μέσα από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, θέλουν να κάνουν κι έξυπνες αγορές. Kαι η ευφυία στις αγορές καθορίζεται από το πόσο σωστά ψωνίζεις. Τι εννοώ με αυτό; Πως τα έξυπνα κορίτσια δεν στερούνται τις επώνυμες αγορές ακόμη και σε περιόδους κρίσεις, απλά φροντίζουν να ενημερώνονται σωστά και εγκαίρως ώστε να βρίσκουν αυτά που θέλουν στις πιο οικονομικές τιμές.

Έχοντας αυτό ως σημαία μας, το TLIFE που θέλει να σε ενημερώνει με ό,τι πιο μοδάτο φροντίζοντας την οικονομία σου βρήκε τον τρόπο και συνδύασε και τα δύο. Επισκεφθήκαμε λοιπόν το πιο σημαντικό και μεγάλο fashion bazaar της σεζόν που κάθε χρόνο με λαχτάρα όλα τα fashion κορίτσια περιμένουν… Γιατί σου δίνει την ευκαιρία να βρεις brands όπως Chloe, Alexander McQueen, Galliano κ.α με έκπτωση έως και – 90%!

Πριν βάλεις τα παπούτσια σου και τρέχοντας πας να δεις όλα τα μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ, σου επέλεξα κάποια που πραγματικά μου τράβηξαν την προσοχή ώστε να σου δώσω μια γεύση για το τι θα συναντήσεις όταν βρεθείς στον τεράστιο χώρο και μείνεις άφωνη από το πόσο πολλά ρούχα και παπούτσια μέσα σε ένα δυόροφο χώρο μπορείς να βρεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε