Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Γιατί φωτογραφήθηκε με γόβες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος;

“Κατάλαβα ότι οι γυναίκες είναι ηρωίδες!” λέει στο TLIFE o δημοφιλής ηθοποιός!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έβαλε… γόβα στιλέτο! 

Όχι. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό… Απλά προσπαθεί να τις συνηθίσει για χάρη της τέχνης! Ο αγαπητός σε όλους μας ηθοποιός, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Omikron της Κύπρου για να προωθήσει την θεατρική παράσταση “Λυσιστράτη”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Ο διάσημος κωμικός, μίλησε στο ΤLIFE  για την φωτογράφιση, αλλά και από που προέκυψε η ιδέα του concept.

“Μ’ αρέσει πολύ να δοκιμάζω καινούρια πράγματα όταν αφορά την δουλειά μου”, μας λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει : “Το κόνσεπτ έγινε με βάση την θεατρική παράσταση “Λυσιστράτη”, που θα υποδυθώ την Λυσιστράτη.

Η φωτογράφιση διήρκησε περίπου μια ώρα, αλλά το θέμα είναι ότι τις γόβες προσπαθώ να τις συνηθίσω και για την παράσταση, επειδή τις φοράω. Κατάλαβα ότι οι γυναίκες είναι ηρωίδες, γιατί ξέρουν να κρύβουν πολύ καλά τον πόνο,όταν της φοράνε. Και συνειδητοποίησα γιατί μόλις τελειώσει το πάρτι, τις βγάζουν γρήγορα γιατί έχουν φέρει και άλλο ζευγάρι, πιο άνετα. Αυτό δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τη στιγμή που της φόρεσα και κατάλαβα πόσο ισχύει στη γυναίκα το “μπρος στην ομορφιά τί είναι ο πόνος”.

Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Γιάννης Κακλέας. Πρώτος σταθμός της περιοδείας είναι η Επίδαυρος, στις 16 και 17 Ιουλίου.   
 
Καλή επιτυχία στις.. γόβες γιατί στην παράσταση της “Λυσιστράτη”  θα την έχει σίγουρα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε