Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιατί η Κ. Καινούργιου θέλει να ανακρίνει Λιάγκα και Σκορδά;

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα στον Alpha…

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα στον Alpha, στην εκπομπή ”Δέστε τους” που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο, για τους νέους της συνεργάτες και σχολιάζει τη σχέση της με τους παντάμορφους σήμερα. Μπορεί πριν από μερικούς μήνες η Κατερίνα να ήταν στεναχωρημένη που τελείωσε η εκπομπή στο Mega, ωστόσο τώρα δηλώνει μια χαρά και κατενθουσιασμένη που μπήκε στην οικογένεια του Alpha.

Η όμορφη παρουσιάστρια εξέφρασε τα συναισθήματα για αυτή τη νέα συνεργασία λέγοντας: ” Είμαι ενθουσιασμένη με αυτήν την πρόταση που έγινε. Ήταν μια εκπομπή που έβλεπα λόγω του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Το έβλεπα πολύ ευχάριστα και χαίρομαι που θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω”.

Απ΄ ότι φαίνεται η παρουσιάστρια έχει πιάσει ήδη το νόημα της εκπομπής αφού σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιους θα ήθελε να ανακρίνει, εκείνη απάντησε: ”Τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ακούμε τόσα για εκείνους από το Πάσχα και νομίζω ότι είναι οι ιδανικοί για ανάκριση”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε