Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γιατί κόβεται το Κάρμα; Ο παραγωγός μιλάει στο TLIFE!

Ο παραγωγός του “Κάρμα”, Διονύσης Παναγιτάκης μίλησε στο TLIFE για τους λόγους που διακόπηκε η επιτυχημένη σειρά!

Για  την αιφνίδια διακοπή της επιτυχημένης σειράς “Κάρμα” και τους λόγους που δεν θα συνεχιστεί του χρόνου μίλησε στο TLIFE, ο παραγωγός κ. Παναγιωτάκης. Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την εταιρεία να έχει αφήσει απλήρωτους τους ηθοποιούς.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής PLD κ. Παναγιωτάκης αναφέρει πως επίσημα το κανάλι δεν τους έχει πει ότι τελείωσε και πως βρίσκονται σε συζητήσεις μήπως του χρόνου γυριστούν κάποια επεισόδια αλλά όχι σε καθημερινή βάση, λόγω μείωσης του budget.

“Επίσημα ο Ant1 δεν μας έχει πει ότι τελείωσε. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε μερικά επεισόδια του χρόνου, αλλά όχι καθημερινά. Αλλάζει ο προγραμματισμός όλης της ζώνης.  Εμένα μου είπαν ότι ο προγραμματισμός του καναλιού θα έχει ξένες σειρές, τούρκικες, ώστε να έχουν μικρότερο κόστος από το “Κάρμα” και κάθε ελληνική παραγωγή”, λέεει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο κ. Παναγιωτάκης διαψεύδει τις φήμες που ήθελαν τους ηθοποιούς της σειράς να μην έχουν πληρωθεί. “Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό, όλοι πληρώθηκαν κανονικά”, σημειώνει και ξεκαθαρίζει πως μόνο στην παραγωγή του “Love Bites”, που έχει αναλάβει η ίδια εταιρεία είχαν καθυστερήσει οι πληρωμές των τεχνικών για τρεις μέρες.

Τέλος, αναφέρει πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίοδο. “Εκεί που το κάθε κανάλι έκανε 35 με 40 σήριαλ, τώρα έχουν μειωθεί πάρα πολύ λόγω της κρίσης”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε