Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γιατί βούρκωσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της;

Γιατί βούρκωσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.05.2010 | 16:13
Πρώτη δημοσίευση: 17.05.2010 | 16:13

Η ξανθιά παρουσιάστρια παραλίγο να βάλει τα κλάμματα στην σημερινή μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της...

από την απάντηση που της έδωσε η Ράνια Θρασκία, που ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή της. "Έφυγαν από δίπλα σου άνθρωποι σε αυτόν τον χρόνο που βρέθηκες εκτός εργασίας; Από τον χώρο εννοώ", ρώτησε η Ελένη.


"Τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί καθοριστικές αλλαγές στην ζωή μου. Γνώρισα μια περιπέτεια υγείας. Γνώρισα έναν επώδυνο χωρισμό, μια καινούργια σχέση. Μεγάλη ευτυχία και μεγάλη δυστυχία. Το αποτέλεσμα είναι η αλήθεια στην ζωή μου. Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα", απάντησε η καλεσμένη της κοιτώντας την στα μάτια.

"Τι σημασία έχει να έχεις δίπλα σου 10 ανθρώπους που δεν σε αγαπάνε πραγματικά; Τι να τους κάνεις;", συμπλήρωσε η Ράνια και ήταν αρκετό για να συγκινηθεί η παρουσιάστρια. Η σιωπή που ακολούθησε άφησε τους θεατές να καταλάβουν ότι η Ελένη συμφωνούσε απόλυτα με όσα της απάντησε η Ράνια Θρασκιά. 

Η σιωπή καλύφθηκε από τα σχόλια της αστρολόγου Άσης Μπίλιου που έσπευσε να καλύψει το τηλεοπτικό κενό ενώ η παρουσιάστρια πέρασε σε βίντεο συμπληρώνοντας: "Δεν ξέρω τι να πω".   Διαδώστε αυτό το άρθρο