Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γιατί χάθηκε η Λίνα Σακκά;

Γιατί χάθηκε η Λίνα Σακκά;

Η ηθοποιός μίλησε για την αποχή της από τα τηλεοπτικό δρώμενα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Στο ένθετο περιοδικό  «Piazza» της εφημερίδας «Veto» μίλησε η Λίνα και αποκάλυψε τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και γιατί απουσιάζει από την τηλεόραση.

«Επειδή τα τελευταία χρόνια κάνω συνεχώς τηλεόραση, δέκα σίριαλ, με συνεχόμενα τα επτά στα οποία είχα πρωταγωνιστικό ρόλο, είπα ότι ήταν μια καλή στιγμή να κάτσω να ξεκουραστώ, να αφοσιωθώ λιγάκι στο θέατρο το οποίο μου έχει λείψει πάρα πολύ, αφού τα τελευταία δυο χρόνια έμεινα εκτός. Ήθελα να ξεκουραστώ φυσικά και από τα πολύωρα γυρίσματα που μου δημιούργησαν προβλήματα στη μέση μου. Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν η ιδανική ευκαιρία να κάτσω και να διορθώσω το πρόβλημά μου, το οποίο τώρα, δόξα τω Θεώ, έχει λυθεί. Είμαι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις αλλά ευτυχώς είμαι σε μια φάση που μπορώ να επιλέγω, να λέω και τα όχι μου, να ξεκουράζομαι και τελικά να επιλέγω πράγματα τα οποία μου αρέσουν πάρα πολύ. Αυτό που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη είναι οι ωραίες δουλειές».

Η Λίνα μίλησε και για την φετεινή τηλεοπτική σεζόν: «Φέτος είναι αλήθεια ότι δεν έχω δει και πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές, αφού το τηλεοπτικό τοπίο είναι ιδιαιτέρως ζοφερό. Ίσως, τελικά, καλά έκανα και απείχα αυτή την εποχή της μετριότητας στην τηλεόραση, αλλά θεωρώ ότι και αυτό θα περάσει. Πολλοί μου λένε ότι τους έχει λείψει η ομορφιά και η ποιότητα, να δουν δηλαδή στην τηλεόραση ωραία πράγματα, ερμηνείες, σενάρια με βάθος και δεν μιλάω φυσικά μόνο για δράματα, αλλά και για κωμωδίες που δεν θα έχουν φθηνό χιούμορ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε