Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γίνε ραδιοφωνικός παραγωγός μέσα από το Facebook!

O πρώτος διαδραστικός ραδιοφωνικός σταθμός είναι γεγονός και πλέον κάθε χρήστης του Facebook μπορεί να κάνει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή.

Το radiojar φέρνει την επανάσταση στο ιντερνετικό ραδιόφωνο, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να πληκτρολογήσει radiojar.com στην αναζήτηση του facebook, και αμέσως θα έχει πρόσβαση στην τελειότερη μουσική κονσόλα στο στούντιο του radiojar μέσα από το σπίτι του, την δουλειά του ή όπου και αν βρίσκεται.

Η εφαρμογή του Radiojar παρέχει όλα τα εργαλεία στους χρήστες του facebook για να γίνουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί για 15 λεπτά προγράμματος στον αέρα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους, οι χρήστες μπορούν να μιξάρουν τις αγαπημένες τους μουσικές και να μιλήσουν ζωντανά στους ακροατές τους χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του radiojar, αντί να κάνουν post.

Η σπουδαία καινοτομία του radiojar είναι ότι, για πρώτη φορά, ο ίδιος ο ακροατής ενός ραδιοφωνικού σταθμού μπορεί να κάνει την δική του live εκπομπή.

Το radiojar είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια ιδέα και από ένα ακόμα site στο ίντερνετ.

Εδώ, ο καθένας μπορεί να μιξάρει την εκπομπή του ζωντανά (live streaming) χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει ή να εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα ενώ ταυτόχρονα δίνει δυνατότητες όπως ένα επαγγελματικό πρόγραμμα μίξης μουσικής.

Το radiojar έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει μια κοινότητα χιλιάδων χρηστών, εραστών της μουσικής και του ραδιοφώνου, που σχηματίζουν ουρές περιμένοντας τη σειρά τους για να παίξουν και, κάποιες φορές, δίνοντας και μάχη γι’ αυτό ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τις εκπομπές των φίλων και των εν δυνάμει ανταγωνιστών τους και παρεμβαίνουν με τα σχόλιά τους.

Το radiojar είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τo web radio, τη μουσική αλλά και την επικοινωνία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε