Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γιώργος Γιαννιάς – Teodora: “Αυτό είναι έρωτας”

Γιώργος Γιαννιάς – Teodora: “Αυτό είναι έρωτας”

Ο τραγουδιστής και η βουλγάρα σταρ τραγουδούν και φωτογραφίζονται μαζί στη Βουλγαρία! Δες φωτογραφίες

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Teodora ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι “Αυτό είναι έρωτας/ Za teb zhiveya”, το οποίο απέσπασε το βραβείο “Best Balkan Project 2011” στα Βαλκανικά Βραβεία.

Ο Έλληνας τραγουδιστής κέρδισε το θερμό χειροκρότημα από τους θεατές που βρίσκονταν στην πλατεία του Al. Batenberg, όπου πραγματοποιήθηκε η φαντασμαγορική διοργάνωση. Άλλωστε έχει κοινό στη Βουλγαρία αφού πολλά από τα τραγούδια του έχουν διασκευαστεί στη γλώσσα τους.

Τουλάχιστον 15000 θεατές απόλαυσαν live την βραδιά στην πλατεία και φυσικά την βράβευση του Γιώργου, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά σε 13 ευρωπαϊκά κανάλια!

Μάλιστα, παρουσίασε στην σκηνή των Βαλκανικών Βραβείων ακόμη ένα νέο τραγούδι ντουέτο με την Teodora και με την συμμετοχή των Master Tempo, με τίτλο “Δεν είσαι έρωτας μόνο για σήμερα / Do pristrastyavan” σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και ελληνικούς στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, στο οποίο τραγουδάει και στην Βουλγάρικη γλώσσα.

Στην δεύτερη τελετή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων εμφανίσθηκαν ο παγκοσμίου φήμης Γκόραν Μπρέγκοβιτς , η σταρ της Ρουμανίας Ίνα, η Ισραηλινή Sharit Hatad, το τούρκικο συγκρότημα Manga, ενώ απ’ την Ελλάδα εμφανίσθηκαν κερδίζοντας τις εντυπώσεις οι Μαρία Ιακώβου, Master Tempo, Nigma, το γυναικείο ποπ συγκρότημα Quatro και η Ντιάνα Ζαχαριάδου.

Δες φωτογραφίες από την βραδιά:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε