Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιορτές χωρίς μπικίνι δεν γίνονται! Οι σταρ “κόβουν βασιλόπιτα” στην παραλία

Όχι δεν είναι χειμερινοί κολυμβητές! Οι σταρ απολαμβάνουν τις γιορτές σε εξωτικούς προρισμούς με στιλ!

Λίγο πριν τα δελτία ειδήσεων γεμίσουν με εικόνες από την κοπή της πίτας των χειμερινών κολυμβητών στην παραλία, οι σταρ χαλαρώνουν σε… καυτούς προορισμούς απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα πριν και μετά από την αλλαγή του χρόνου.

Rihanna

Η Rihanna κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της σε όλον τον κόσμο και ταξιδεύει στη γενέτειρά της, στα νησιά Barabados για να γιορτάσει με την οικογένειά της! Με αφορμή το σύντομο ταξίδι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας ένα μαγιό πάνθηρα από την εταιρία We Are Handsome και το συνδυάζει με ζακέτα και λέοπαρ κορδέλα στα μαλλιά! Το ίδιο μαγιό σε μπεζ είχε φορέσει η Tyra Banks στο εξώφυλλο του περιοδικού της “Tyra” για το τεύχος Ιουνίου.

Megan Fox

Μαζί με τον αγαπημένο της Brian Austin Green η Megan Fox ταξίδεψε στη Χαβάη για τις γιορτές! Και αν μέχρι τώρα νόμιζες ότι τίποτα δεν είναι πιο καυτό από την άμμο του Μάουι, δες το μαύρο μπικίνι της Megan… Και φυσικά επειδή γιορτές χωρίς στρας δεν γίνονται, η Megan επιλέγει μαγιό επενδεδυμένο στο πάνω μέρος με αστραφτερές λεπτομέρειες.

Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε