Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γκερέκου – Βοσκόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά το τελευταίο σκάνδαλο που οδήγησε τον τραγουδιστή στο νοσομείο και την υφυπουργό στην παραίτηση.

Το περασμένο Σάββατο η Άντζελα Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης για να παρακολουθήσουν τις χορευτικές επιδείξεις της 9χρονης κόρης τους Μαρίας. Οι ευτυχισμένοι γονείς σχεδίασαν ολόκληρη “αποστολή” για να φτάσουν στο θέατρο χωρίς να ανάψουν τα φλας των παπαράτσι. Όμως ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” τους συνέλαβε.

Οι δύο γονείς προκειμένου να προστατεύσουν τις ιδιωτικές τους στιγμές ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο τους από το γκαράζ του σπιτιού τους προς ένα φιλικό τους σπίτι όπου πήκαν σε δεύτερο αυτοκίνητο. Από εκεί πήγαν σε σημείο που τους περίμενε άτομο της προσωπικής τους ασφάλειας με ένα τρίτο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στην Αργυρούπολη.

Κατά την είσοδο τους στο θέατρο το ζευγάρι περπάτησεμε απόσταση μεταξύ τους την οποία κάλυψε η Άντζελα Γκερέκου κρατώντας την μικρή της κόρη από το χέρι, η οποία ήτην σε καλή διάθεση και φιλική με όλους. Αντίθετα ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν εξαιρετικά προβληματισμένος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε