Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε τις πλαστικές στα 27 και παραμορφώθηκε το πρόσωπό της!

Δες πώς είναι τώρα…

Είναι μια από τις πιο γνώστες Γαλλίδες ηθοποιούς που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις της και έχει αναστατώσει το κοινό. Ο λόγος για την Emmanuelle Béart που έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο πλευρό του Tom Cruise και την ταινία Mission Impossible και ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις στα 27 της χρόνια. Τώρα η Emmanuelle βλέπει το πρόσωπό της να έχει παραμορφωθεί και οργανώνει εκστρατεία κατά των πλαστικών επεμβάσεων…

 

Παρόλο που η ίδια είχε πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη “Le Monde” ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. “Στα 27 έκανα την πρώτη πλαστική επέμβαση στα χείλη και δεν πήγε καλά”, αποκάλυψε και συνέχισε: “Όπως καταλαβαίνεται ακολούθησε κι άλλη επέμβαση γιατί αν μου άρεσε πραγματικά το στόμα μου δεν θα το είχα πειράξει”.

 

Η ίδια είναι σήμερα 47 χρόνων, έχει κάνει διάφορες πλαστικές επεμβάσεις και εξομολογείται πως έχει μετανιώσει γι’ αυτό. Αν ήξερε ότι θα παραμορφωνόταν το πρόσωπό της θα είχα προσέξει περισσότερο ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες στο TLIFE πώς είναι σήμερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε