Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γνωστή ηθοποιός σώθηκε από θαύμα!

Γνωστή ηθοποιός σώθηκε από θαύμα!

Η Γεωργία Ζώη ξεκίνησε για εκδρομή και κατέληξε στο νοσοκομείο ύστερα από σοβαρό αυτοκινηστιστικό ατύχημα, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της.

Όλα συνέβησαν την παραμονή της 25ης Μαρτίου, ενώ η Γεωργία μαζί με έναν συνεργάτη της και τη σύζυγό του ξεκίνησαν για την Μονεμβασιά. Σύμφωνα με την Espresso, ήθελαν να συνδυάσουν την αργία με ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής, αλλά και με δουλειά. 

“Πηγαίναμε στη Μονεμβασιά για ένα ξενοδοχείο που κατασκευάζουμε. Λόγω της αργίας δεν είχα θέατρο. Είχαμε προγραμματίσει να μείνουμε εκεί κάποιες ημέρες επιπλέον”, περιγράφει η ηθοποιός, που εμφανίζεται στην παράσταση “Τραγουδώντας, χορεύοντας, παίζοντας”.

Στο ύψος της Στεφανιάς, στη μέση της διαδρομής Σπάρτη-Μονεμβασιά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και άρχισε μια τρελή πορεία στα βράχια. “Ο δρόμος ήταν ολισθηρός, καθώς είχε χυθεί πετρέλαιο στο οδόστρωμα. Είμαστε τυχεροί που ο συνέταιρός μου έκανε τον σωστό ελιγμό και δεν πέσαμε στο γκρεμό, γιατί εκεί δεν θα μας έβρισκε κανείς!”

Στο σημείο κατέφθασαν γρήγορα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο η περιπέτεια δεν είχε τέλος για την παρέα. Ενώ οι τραυμαρτιοφορείς προσπαθούσαν να βγάλουν από το διαλυμένο αυτοκίνητο τον συναίτερο της ηθοποιού, ένα δεύτερο όχημα ξέφυγε από την πορεία του και άρχισε να κατευθύνεται προς την πλευρά τους.

Η περιγραφή της ηθοποιού είναι χαρακτηριστική:” Κάποια στιγμή ακούω, τον αστυνομικό να φωνάζει: Έρχεται και άλλο αυτοκίνητο. Φυλαχτείτε! Σοκαρισμένοι, αρχίσαμε να τρέχουμε προς άλλη κατεύθυνση. Το δεύτερο όχημα την πορεία του στο περιπολικό που ήταν κοντά μας”.

Αντί για τη Μονεμβασιά μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο της περιοχής με κακώσεις όπου τους έγιναν ράμματα και παρέμειναν για δύο ημέρες.

” Είμαστε πολύ τυχεροί που επιζήσαμε. Πιστεύω πως το γεγονός ότι φορούσαμε ζώνες ασφαλείας έπαιξε καθοριστικό ρόλο”, τονίζει η Γεωργία Ζώη που το Σάββατο ξαναβρέθηκε στη σκηνή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε