Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γνωστή ηθοποιός βγάζει βιβλίο μαγειρικής και δηλώνει κλασική νοικοκυρά!

Η αγαπητή ηθοποιός δηλώνει φανατική της κουζίνας, όπου καλμάρει και βρίσκει τον εαυτό της, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο μαγειρικής

Η αγαπητή ηθοποιός Gwyneth Paltrow δηλώνει φανατική της κουζίνας, όπου καλμάρει και βρίσκει τον εαυτό της, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο μαγειρικής “My Father’s Daughter” (δηλαδή Το κορίτσι του μπαμπά μου). Σε συνέντευξη που έδωσε δηλώνει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τα βράδια στο σπίτι της στο Λονδίνο, να μαγειρεύει για τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά.

Η φετινή χρονιά ήταν και πάλι γεμάτη συγκινήσεις. Συχνά στο “δρόμο” για το promotion της ταινίας “Country Strong, με την εμφάνιση της στα Grammy όπου και τραγούδησε, αλλά και στην καθημερινή της επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από το διάσημο blog της GOOP. Όπως αναφέρει η Gwyneth κάποια στιγμή νιώθει τη ζωή της να την ξεπερνά. “Σκέφτομαι! Τι συμβαίνει; Είναι όλο αυτό τόσο τρελό! Έχω κάνει πάρα πολλά πραγματα. Και εκεί που το σκέφτομαι, βρίσκομαι στο σπίτι με τα παιδιά μου και βάζω μια πετσέτα στον ώμο. Μόλις κάνω την κίνηση αυτή νιώθω να προσγειώνομαι και πάλι” λέει η ίδια η Gwynneth.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε