Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γνωστή κωμικός παίζει με το iPad στα 88 της χρόνια!

Η Betty White πήγε σε γνωστό τηλεοπτικό show και δείτε τι της τράβηξε το ενδιαφέρον…

 

Η διάσημη κωμικός Betty White, εμφανίστηκε στο Late Late chat show του Craig Ferguson και έκλεψε τις καρδιές του κοινού με τις καυστικές δηλώσεις της και τον ενθουσιασμό της για το iPad. O κόσμος την λάτρεψε και δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί.
 
Η ηλικιωμένη γυναίκα είναι μία fan του i-pad που ξέρει να το χειρίζεται καλύτερα κι από αυτούς που το εφηύραν. Πρόκειται για μια ιδιοφυία της Apple που με την παρουσία της στο show κατάφερε να διαφημίσει το i-pad με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
 
”Με το iPad μπορείς να διαβάσεις βιβλία, να δεις ταινίες και να στείλεις e-mail”, δηλώνει η Betty όλο χαρά και δεν δίστασε να απαντήσει κατάλληλα αλλά και με χιούμορ στον παρουσιαστή, όταν αυτός τόλμησε να της πει πως δεν καταλαβαίνει τη χρησιμότητα αυτής της συσκευής: ”ούτε εγώ καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύεις εσύ και θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου!”.
 
Η γιαγιά ”φαινόμενο” ξάφνιασε το κοινό όταν τους έδειξε το ”i-pants” ‘ένα παντελόνι ειδικά σχεδιασμένο για να χωράει στις τσέπες του το iPad. Φυσικά αυτό επρόκειτο για φάρσα και αποτέλεσε απάντηση στο σχόλιο του παρουσιαστή ότι το μέγεθος της συσκευής δεν είναι καθόλου εύχρηστο.
 
Απολαύστε το σχετικό βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε