Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει: “Πήγαν να με σκοτώσουν μες στο σπίτι μου!”

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε…

Για όσους την πολέμησαν, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, τα παιδικά της χρόνια και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την Ελλάδα μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που γνωρίσαμε στην Eurovision υπερασπίζεται την Ελλάδα στη σουηδική τηλεόραση, γράφει άρθρα, κάνει εκπομπές, συμμετέχει σε ντιμπέιτ και απαντάει σε όλους εκείνους που επικρίνουν τη χώρα για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

 

“Εγώ ήθελα να δείξω και μέσα από το ντοκιμαντέρ ότι οι απλοί πολίτες δεν φταίνε σε τίποτα, δεν συμμετείχαν στο “φαγοπότι” και ότι σήμερα και αυτοί πληρώνουν υψηλό κόστος γι’ αυτά που συμβαίνουν… Μου έχει μείνει τρομερός πόνος, γιατί τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν. Οι περισσότεροι είναι αρνητικοί με αυτά που συμβαίνουν. Λένε ότι οι Ελληνες θα έπρεπε να μάθουν να πληρώνουν τους φόρους τους και να μην απαιτούν να τους βοηθήσει ο κάθε Ευρωπαίος φορολογούμενος. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Παρ’ όλο που ζω μακριά, μοιράζομαι τον πόνο και τη θλίψη που περνάει ο κάθε Ελληνας”, δήλωσε σε συνέντευξη στην “Espresso”.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε