Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γνωστός τραγουδιστής θύμα διαδικτυακής απάτης. Δημιούργησαν προφίλ εις βάρος του σε γκέι site!

Σωσίας του δημοφιλή τραγουδιστή τον προσβάλλει διαδικτυακά!

Ο Γιώργος Παναγιώτου, όπως είναι το αληθινό όνομα του ταγουδιστή, George Michael, ταρακούνησε ξανά τη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, το Σίδνεϊ, όπου κατοικεί από τα μέσα του προηγούμενου έτους. Ο 47χρονος σταρ, που έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους ανά τον κόσμο, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, απασχόλησε και πάλι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτή τη φορά άθελά του.

Ένας από τους φαν του, που του μοιάζει εξαιρετικά, χρησιμοποιούσαι το τελευταίο διάστημα την εικόνα και το προφίλ του Michael, σε γνωστό γκέι site της Αυστραλίας. Αυτή η ιστοσελίδα, υπόσχεται ότι θα δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες χρήστες να επικοινωνούν και να γνωρίζονται οι ομοφυλόφιλοι, που βρίσκονται στην ίδια γειτονιά, μεταξύ τους.

Η προσωπική σελίδα του σωσία, δημοσιεύτηκε από τον εικονικό τραγουδιστή με το όνομα ”Sydney Rocks”, ενώ το περασμένο έτος το χρησιμοποιούσε με το ψευδώνυμο ”Grindr”. Δεν τον πτόησε τίποτα και συνέχισε να παριστάνει το είδωλο της ποπ, ανεβάζοντας μάλιστα και πολλές φωτογραφίες.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή, δήλωσε πρόσφατα πως ακούμε πολύ συχνά για παρόμοιες ιστορίες, οι οποίες αποδεικνύεται πως είναι φάρσες. Το πρώην αστέρι του συγκροτήματος Wham πάντως, περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο παραλιακό διαμέρισμά του και απολαμβάνει το ηλιόλουστο Σίδνεϊ, χαλαρώνοντας σε μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια.

Και στο παρελθόν, όμως έιχε μπλεχτεί σε παρόμοιες καταστάσεις. Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα, οι αρχές του είχαν απαγορέψει να οδηγάει κι έκανε 8 εβδομάδες φυλακή, αφού εισέβαλε με το αμάξι του, σε γνωστό μαγαζί του Λονδίνου, κατά την επιστροφή του από πορεία ομοφυλόφιλων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε