Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη: Αχώριστες λίγο πριν το τραγικό ατύχημα!

Οι δυο αδελφές που ήρθαν από το Αγρίνιο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στην πρωτεύουσα…

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη το ολέθριο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στα δυο αγαπημένα κορίτσια της ελληνικής showbiz, την Όλγα και την Γωγώ Φαρμάκη. Οι δυο αδελφές που ήρθαν από το Αγρίνιο για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, τον χώρο του μόντελινγκ η πρώτη και της υποκριτικής η δεύτερη δεν περίμεναν να ζήσουν όλα αυτά που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

Η νεαρή Γωγώ που βρισκόταν στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο μαζί με την αδελφή δέχτηκε κατά λάθος μια σφαίρα στο πόδι από τον πρώην σύντροφό της Όλγας και γνωστό επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα. Το όπλο του επιχειρηματία εκπυσοκρότησε και η σφαίρα χτύπησε την 25χρονη ηθοποιό στο ισχίο. Πανικόβλητος ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πήρε την αιμόφυρτη κοπέλα στο τζιπ του και την μετέφερε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής.

Δες τι είπε ο χειρούργος της Γωγώς στο TLIFE

(φωτογραφία “ΟΚ!”: Η Όλγα με την Γωγώ Φαρμάκη και τους δυο αδελφούς τους!)

 

Σοκαρισμένη η Όλγα Φαρμάκη δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της. Η ίδια με δάκρυα στα μάτια και φανερά καταβεβλημένη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της αδελφής της στο νοσοκομείο. Οι δυο κοπέλες άλλωστε είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες.

Δες που βρέθηκαν οι δυο αδελφές λίγες ώρες πριν το ατύχημα

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε