Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γρ. Αρναούτογλου: H αγάπη που ήρθε για να μείνει, η ζωή στην Αθήνα και τα κιλά που πρέπει να φύγουν!

Γρ. Αρναούτογλου: H αγάπη που ήρθε για να μείνει, η ζωή στην Αθήνα και τα κιλά που πρέπει να φύγουν!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2012 | 12:46

tlife

Ο παρουσιαστής επιμένει πως δεν πέρασε απλά έναν καλοκαιρινό έρωτα. Δηλώνει πως η σχέση του με την Κατερίνα θα αντέξει στο χρόνο... και για αυτό ξεκινά γυμναστική.

Ο παρουσιαστής επιμένει πως δεν πέρασε απλά έναν καλοκαιρινό έρωτα. Δηλώνει πως η σχέση του με την Κατερίνα θα αντέξει στο χρόνο... και για αυτό ξεκινά γυμναστική. Ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν πολύ το καλοκαίρι που μας αφήνει. Και ο Γρηγόρης επιμένει πως δεν πρόκειται για μια αγάπη για το καλοκαίρι.

Μίλησε στο Πρώτο Θέμα και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όλα, εκτός από το θέμα γάμος και παιδιά, για το οποίο ορκίστηκε να μην ξαναμιλήσει.

Μια σχέση που ήρθε για να μείνει...
"Η Κατερίνα ζει μαζί μου στην Αθήνα. Νομίζω, όμως, ότι θα ερχόταν ανεξάρτητα από τη σχέση μας. Δεν πιστεύω πια ότι οι καλοκαιρινές αγάπες κρατάνε σπάνια" αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά.
 
Μάθε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Έξω φρενών ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή του Αρναούτογλου: «Δεν μπορείς εσύ ρε σαπιοκοιλιά να μου πεις εμένα...» Έξω φρενών ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή του Αρναούτογλου: «Δεν μπορείς εσύ ρε σαπιοκοιλιά να μου πεις εμένα...»
  2. Βγάζουν τον Αρναούτογλου… στο δρόμο! Βγάζουν τον Αρναούτογλου… στο δρόμο!
  3. Οργισμένος ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα: «Όταν δεν πηγαίνεις καλά τα πνίγεις τα νούμερα σαν το κουνέλι»! Οργισμένος ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα: «Όταν δεν πηγαίνεις καλά τα πνίγεις τα νούμερα σαν το κουνέλι»!