Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Grammys 2012: “Σάρωσε” τα βραβεία η Adele – Συγκίνηση για το θάνατο της W. Houston

Grammys 2012: “Σάρωσε” τα βραβεία η Adele – Συγκίνηση για το θάνατο της W. Houston

Στη σκιά του θανάτου της Whitney Houston έγινε χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες η απονομή των βραβείων…

Μια βραδιά με πολλές λαμπερές παρουσίες αλλά και έντονη συγκίνηση εξαιτίας του θανάτου της Whitney Houston πραγματοποιήθηκε χθες στην απονομή των Grammys στο Λος Άντζελες. Η Adele έκλεψε τις εντυπώσεις κερδίζοντας 6 βραβεία, ενώ ακολούθησαν οι Foo Fighters, ο Kanye West και η Taylor Swift.

 

Η 23χρονη Adele εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ με νέο λουκ στα μαλλιά και έδειχνε πολύ καλύτερα μετά την περιπέτεια με την υγεία της. Κερδίζοντας σε όσες κατηγορίες ήταν υποψήφια, παρέλαβε τα βραβεία με ένα μεγάλο χαμόγελο. Τα βραβεία που πήρε ήταν για τον δίσκο της χρονιάς, την καλύτερη pop solo εμφάνιση, το καλύτερο τραγούδι, το καλύτερο pop vocal album και το καλύτερο video.

 

Παραλαμβάνοντας τα πρώτα βραβεία, η 23χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους χειρουργούς οι οποίοι αφαίρεσαν έναν πολύποδα από τις φωνητικές της χορδές, ενώ ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Rolling in the Deep”. Με πέντε βραβεία έφυγαν οι Foo Fighters, με τέσσερα ο Kanye West και με δύο η Taylor Swift. Ενώ, ,εταθανάτιο Grammy πήρε η Amy Winehouse για την καλύτερη ποπ εμφάνιση σε ντουέτο, για το τραγούδι “Body and Soul” με τον Tony Bennett. Ενώ βραβείο πήρε και η Rihanna για τη συμμέτοχη της στο “All Of The Lights”.

 

Πένθος και συγκίνηση για το θάνατο της Whitney Houston

 

Στα φετινά Grammys μπορεί η Whitney Houston να έλειπε, αλλά στην πραγματικότητα ήταν εκεί! Λίγες ώρες μετά το θάνατό της, η μεγαλύτερη γιορτή της αμερικανικής μουσικής στην οποία και θα τραγουδούσε, βυθίστηκε στο πένθος.

Δες όλους όσους βραβεύτηκαν και φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί στο TLIFE

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε