Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γράψτε τα πάντα σε χαρτί και δείτε τα αμέσως στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Γράψτε τα πάντα σε χαρτί και δείτε τα αμέσως στην οθόνη του υπολογιστή σας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.08.2010 | 15:05
Πρώτη δημοσίευση: 20.08.2010 | 15:05

Αυτό είναι το απόλυτο στυλό που πρόκειται να γίνει ο καλύτερος βοηθός σας και να σας κάνει να ξεχάσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας!

Το απόλυτο gadget που σίγουρα θα αλλάξει την καθημερινότητά σας και θα σας απαλλάξει από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας ονομάζεται PersA ή αλλιώς Personal Assistant (προσωπικός βοηθός) και πρόκειται για έναν φορητό ψηφιοποιητή.
 
Αυτό το νέο καινοτόμο και πρωτοποριακό gadget, πρόκειται να λύσει τα χέρια όσων δεν μπορούν να γράφουν γρήγορα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή ή απλά δεν μπορούν να είναι όλη την ώρα από πάνω του.
 
Το PersA μοιάζει με ένα απλό, καθημερινό στυλό όμως δεν είναι, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να γράφετε σημειώσεις και να κάνετε σχέδια σε απλό χαρτί και με την εξελιγμένη τεχνολογία OCR που ενσωματώνει, αποθηκεύει οτι γράφετε στη μνήμη του ενώ με το ειδικό λογισμικό OCR υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα εκμάθησης του κάθε γραφικού χαρακτήρα, υποστηρίζοντας ακόμα και αναγνώριση γραφής σε 22 γλώσσες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η ελληνική!
 
Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από 100 χειρόγραφες σελίδες που στη συνέχεια μπορείτε να τις μεταφέρετε στον υπολογιστή σας ενώ τέλος όταν συνδεθεί με τον υπολογιστή λειτουργεί και ως mouse.
 
Το φανταστικό αυτό στυλό κοστίζει κοντά στα 120€ και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας; Το νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας;
  2. Η Apple ανακοίνωσε νέο κόκκινο iPhone 7 και νέα iPad! Η Apple ανακοίνωσε νέο κόκκινο iPhone 7 και νέα iPad!
  3. Πάτρα: Απάντησε στο κινητό τηλέφωνο και προσπαθούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε! Πάτρα: Απάντησε στο κινητό τηλέφωνο και προσπαθούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook