Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γράψτε τα πάντα σε χαρτί και δείτε τα αμέσως στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Αυτό είναι το απόλυτο στυλό που πρόκειται να γίνει ο καλύτερος βοηθός σας και να σας κάνει να ξεχάσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας!
Το απόλυτο gadget που σίγουρα θα αλλάξει την καθημερινότητά σας και θα σας απαλλάξει από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας ονομάζεται PersA ή αλλιώς Personal Assistant (προσωπικός βοηθός) και πρόκειται για έναν φορητό ψηφιοποιητή.
 
Αυτό το νέο καινοτόμο και πρωτοποριακό gadget, πρόκειται να λύσει τα χέρια όσων δεν μπορούν να γράφουν γρήγορα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή ή απλά δεν μπορούν να είναι όλη την ώρα από πάνω του.
 
Το PersA μοιάζει με ένα απλό, καθημερινό στυλό όμως δεν είναι, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να γράφετε σημειώσεις και να κάνετε σχέδια σε απλό χαρτί και με την εξελιγμένη τεχνολογία OCR που ενσωματώνει, αποθηκεύει οτι γράφετε στη μνήμη του ενώ με το ειδικό λογισμικό OCR υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα εκμάθησης του κάθε γραφικού χαρακτήρα, υποστηρίζοντας ακόμα και αναγνώριση γραφής σε 22 γλώσσες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η ελληνική!
 
Η εσωτερική μνήμη του μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από 100 χειρόγραφες σελίδες που στη συνέχεια μπορείτε να τις μεταφέρετε στον υπολογιστή σας ενώ τέλος όταν συνδεθεί με τον υπολογιστή λειτουργεί και ως mouse.
 
Το φανταστικό αυτό στυλό κοστίζει κοντά στα 120€ και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε