Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γυμναστική για ζευγάρια! 5 ασκήσεις που θα σας γυμνάσουν και θα σας διασκεδάσουν…

Πάρε το αγόρι σου, μια μπάλα κι ένα λάστιχο και ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να έρθετε πιο κοντά και φυσικά να γυμναστείτε…

Λοιπόν, πάρε το αγόρι σου, μια μπάλα κι ένα λάστιχο και ετοιμάσου να διασκεδάσεις, αλλά και να έρθετε πιο κοντά. Παράλληλα θα γυμνάσεις γλουτούς, μηρούς, θα διώξεις τα μπρατσάκια, θα τονώσεις τους μύες της κοιλιάς και θα γραμμώσεις την πλάτη… Super;

Οι γυμναστές Επαμεινώνδας Κώνστας και Ιωάννα Λυκούδη ετοίμασαν ένα πρόγραμμα 5 ασκήσεων που θα σε βοηθήσει – τόσο εσένα, όσο και τον αγαπημένο σου – να γυμνάσετε όλο το σώμα. Δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές:

– Προμηθεύσου μια μπάλα γυμναστικής – medicine ball ή μια οποιαδήποτε μπάλα με βάρος 1/2 με 1 κιλό τουλάχιστον. Θα χρειαστείς επίσης ένα λάστιχο γυμναστικής.
– Εκτέλεσε κάθε άσκηση 20 φορές και προχώρησε στην επόμενη. Αφού τις ολοκληρώσεις κάνε ένα διάλειμμα 1 λεπτό και επανάλαβε όλο το πρόγραμμα άλλες δύο φορές.
– Μην αμελείς τις ασκήσεις. Καλό είναι για να δεις αποτελέσματα να επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε