Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γυμναστική στο νερό! Η Χ.Πάζιου σου δείχνει τον τρόπο να χάσεις 5 κιλά σε 2 εβδομάδες

Πότε δεν είναι αργά για να χάσεις έως και 5 κιλά, να διώξεις την κυτταρίτιδα και να αποκτήσεις λείο και λαμπερό δέρμα. Ακόμη και στις διακοπές…

Πότε δεν είναι αργά για να χάσεις έως και 5 κιλά, να διώξεις την κυτταρίτιδα και να αποκτήσεις λείο και λαμπερό δέρμα. Ακόμη και στις διακοπές με λίγη, διασκέδαση μέσα στο νερό θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η Χριστίνα Πάζιου ετοίμασε για σένα ένα πρόγραμμα γυμναστικής 15 ημερών με το οποίο μπορείς να χάσεις μέχρι και 5 κιλά. Μέσα στο νερό! “To ίδιο πρόγραμμα ακολουθώ κι εγώ λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι, αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών μου και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!” εξηγεί η Χριστίνα.

“Ακολουθώντας σε καθημερινή βάση για 15 μέρες το πρόγραμμας γυμναστικής και εφαρμόζοντας κάποιες μικρές συμβουλές στην καθημερινότητά σου θα εκπλαγείς από το πόσο λείο θα είναι το δέρμα από την τρίτη κιόλας ημέρα, ενώ η ζυγαριά θα δείχνει πιο γρήγορα λιγότερα κιλά!”

Εσύ δεν έχεις παρά να βρεθείς σε μια παραλία ή πισίνα και να φορέσεις το μαγιό σου. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

1. Άσκηση για sexy δικέφαλους και τρικέφαλους

Το νερό θα πρέπει να καλύπτει το σώμα σου μέχρι τους ώμους και τα χέρια να είναι κολλημένα στο πλάι με τους αγκώνες λυγισμένους.

Από αυτή τη θέση σπρώξε προς τα πίσω, τεντώνοντας τους αγκώνες και σφίγγοντας τρικέφαλους μύες. 

Στη συνέχεια με τα χέρια σφιγμένα πίεσε προς τα εμπρός επαναφέροντας τα χέρια στην αρχική θέση και σφίγγοντας αυτή τη φορά τους δικέφαλους μύες.

Κάνε 50 με 100 επαναλήψεις από τη συγκεκριμένη άσκηση.

ΣΤΟΧΟΣ: Η αντίσταση του νερού θα σε βοηθήσει να σμιλέψεις τα χέρια και επιτέλους να δεις τα μπρατσάκια να σφίγγουν, αλλά και ολόκληρο το βραχίονα να γυμνάζεται.

Στηρίξου σε κάποιο σταθερό σημείο έξω από το νερό με τα χέρια λυγισμένα στους αγκώνες.

Δες στο TLIFE περισσότερες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο νερό!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε