Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

H “17 Νοέμβρη” στη μεγάλη οθόνη

Με ταινία για την ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης επιστρέφει ο Σπύρος Φωκάς μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Η ταινία θα βασίζεται στο ημερολόγιο τρομοκράτη και θα φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του αρτινού  Γιώργου Παπαθεοδώρου και θα προβληθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Στο σενάριο, που είναι του ίδιου σε συνεργασία με τον Μπάμπη Σπανό, θα φωτογραφίζονται οι δράστες της οργάνωσης αλλά δεν θα κατονομάζονται ενώ θα υπάρχουν και στοιχεία μυθοπλασίας.

Ο σκηνοθέτης έχει κάνει γνωστή την χώρα μας στο εξωτερικό με την πρόσφατη ταινία του “Εικόνα σου είμαι”που απέσπασε θετικά σχόλια στο Φεστιβάλ της Ρώμης, στην Νέα υόρκη και στο Λος Άντζελες.

Η προαναγγελία της ταινίαςέγινε χθες και σύμφωνα με την εφημερίδα θα πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς, Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου, Σπύρος Φωκάς, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Αθηνά Ζώτου και Ανδρέας Δούκας . 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες και θα πραγματοποιηθούν σε Λαύριο, Πειραιά, εύβοι, Βερολίνο και Παρίσι ενώ αναμένεται να κάνει guest εμφάνιση ο Αλέν Ντελόν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε