Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

H Α. Λιβιτσάνου στο TLIFE για τον τρίτο χρόνο στο Rent, τα “Κλεμμένα όνειρα” και τον γάμο που ονειρεύεται

Είναι μία ηθοποιός “πολυμηχάνημα”! Έχει δοκιμάσει τον εαυτό της στο θέατρο, στην τηλεόραση, στην πασαρέλα και στο τραγούδι.

Η Άντα Λιβιτσάνου είναι μία ηθοποιός “πολυμηχάνημα”! Έχει δοκιμάσει τον εαυτό της στο θέατρο, στην τηλεόραση, στην πασαρέλα και στο τραγούδι. “Γελάω και με τον εαυτό με όλα αυτά που έχω κάνει, έχω χιούμορ”, υποστηρίζει η ίδια στο TLIFE. Σε όλα τα έχει καταφέρει καλά! Βέβαια, ξεκαθαρίζει πως δεν γίνεται να αρέσει σε όλους και ούτε πάνε τα πάντα σε όλους. “Αν έχεις την ικανότητα να τα κάνεις, το αν θα έχεις την ευκαιρία και αν μπορείς να τα κάνεις μετράει”, υπογραμμίζει η ίδια. Εμάς πάντως μας αρέσει πολύ και γι’ αυτό την ρωτήσαμε και μάθαμε περισσότερα για όλα αυτά που κάνει!

Τρίτος χρόνος στο μιούζικαλ Rent

Η Άντα αγαπάει την μουσική και τι καλύτερο από το να μπορεί να συνδυάσει το επάγγελμα της ηθοποιού με την αγάπη της αυτή. Το μιούζικαλ Rent είναι ο ιδανικός τρόπος. Είναι μία παράσταση που για εκείνη έχει πολύ μεγάλη αξία και σημασία γιατί την γνωρίζω πολλά χρόνια, πριν καν της προτείνουν τη δουλειά.

Δες τι αποκάλυψε στο TLIFE για τη συμμετοχή της στα Κλεμμένα Όνειρα, αλλά και τον ιδιανικό άντρα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε