Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

H Δ. Βανδή ποζάρει για γνωστή εταιρία καλλυντικών. Δες αποκλειστικές backstage photo!

Μια από τις πιο λαμπερές ελληνίδες του εγχώριου star system ποζάρει για μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών διεθνώς! Σου εξασφαλίσαμε αποκλειστικές photo!

H Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο την οικογένειά της και τις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις της και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Μάλιστα, σε λίγες μέρες θα την δούμε και στις οθόνες των τηλεοράσεών μας να μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της. Για ποιο λόγο;

Η Δέσποινα Βανδή είναι τα τελευταία χρόνια η πρέσβειρα της Oriflame για την Ελλάδα η οποία μάλιστα φέτος κλείνει τα 18α γενέθλιά της! Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Δέσποινα Βανδή πριν λίγες μέρες πέρασε χρόνο με το team της Oriflame αλλά και το δικός της στιλιστικό και beauty team το οποίο την πλαισιώνει και φροντίζει το look της πριν από κάθε εμφάνιση. Το ραντεβού για την φωτογράφιση και το γύρισμα δόθηκε την περασμένη Πέμπτη στις 10 το πρωί σε φωτογραφικό στούντιο του Ηρακλείου. Το TLIFE φρόντισε να εξασφαλίσει backstage φωτογραφίες!

Η  Δέσποινα Βανδή φτάνει στο στούντιο φωτογράφισης με το χαρακτηριστικό street look της και αμέσως ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την φωτογράφιση αλλά και το γύρισμα.

Δες φωτογραφίες από τα backstage στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε