Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

H Eύα Αντωνοπούλου κάνει το life… με πολύ style!

H γλυκιά δημοσιογράφος ξυπνούσε από τις 4 το πρωί για να μας λέει τα νέα αλλά τώρα…

Η Εύα Αντωνοπούλου αγαπάει πολύ την τηλεόραση και το έχει αποδείξει! Κάθε πρωί ξυπνούσε από τα χαράματα για να είναι στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και να μας λέει τα νέα της ημέρας. Τώρα όμως παρουσιάζει μία δικιά της εκπομπή σε συνεργασία με τον Γιώργο Ψάλτη. Για όλα αυτά μίλησε σε συνέντευξή της στον “Αδέσμευτο Τύπο”.
 
Όσον αφορά την νέα μεσημεριανή της εκπομπή: “Είναι μια εκπομπή με life θέματα, αληθινά θέματα μέσα από την ζωή. Είναι ένα magazino με θέματα ζωής. Καλούμε τον κόσμο στο σπίτι μας για να “ζήσουμε” μαζί τα απογεύματα. Να βγούμε, να φάμε, να διασκεδάσουμε, να πάμε θέατρο, να γνωρίσουμε καινούριους ενδιαφέροντες ανθρώπους, να μάθουμε τα πάντα για την υγειά μας, την διατροφή μας, να δούμε τι συμβαίνει στον κόσμο, να ανακαλύψουμε την θετική πλευρά της ζωής”.
 
Για το αν είναι τηλεορασάκιας: “Κατά περιόδους πολύ! Αν και πολύ συχνά κάνω διαλείμματα στο σπίτι αφού είμαι μια ολόκληρη μέρα στο κανάλι με 20 τηλεοράσεις μπροστά μου”.
Τέλος, εξήγησε για ποιο λόγο πρέπει να βλέπει κανείς την εκπομπή της: “Γιατί θα περάσει κάτι παραπάνω από καλά και θα μάθει τα μυστικά της ζωής!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε