Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

H Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει στο TL!fe τα σχέδιά της!

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει στο TLIFE τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα καθώς και μια συνεργασία έκπληξη…

Φορτωμένο φαίνεται πως είναι το πρόγραμμα της Κατερίνας για φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί να την είδαμε πρόσφατα να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Τζιόβα στην Ρόδο, ωστόσο το υπόλοιπο του καλοκαιριού αναμένεται να είναι γεμάτο δουλειά. Η ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Τον Αύγουστο ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας “Το έτερον ήμιση”, με συμπρωταγωνιστές τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Κρατερό Κατσούλη, και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Από τον Οκτώβρη θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση “Κεκλεισμένων των Θυρών”,  του Ζαν Πωλ Σαρτρ, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την  Έφη Μουρίκη, η οποία έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία, στο θέατρο του Γιώργου Αρμένη. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα και δεν διστάζει να το αποδεικνύει. Αφού την είδαμε να αναλαμβάνει δράση ως Dj, αποφάσισε να δοκιμαστεί και στο τραγούδι. Όχι, δεν ετοιμάζει CD, για την ώρα τουλάχιστον! Μιλάμε για τη νέα της συνεργασία με τον Δημήτρη Κρητικό, γνωστό και ώς DJ MCD.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε