Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

H Koκκίνου έκανε τραγούδι το χωρισμό της!

Η Έλλη δίνει την δική της εξήγηση για το τέλος του κοινού της βίου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Ένα χειρόγραφο του Φοίβου με τους στίχους του νέου τραγουδιού της Έλλης Κοκκίνου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, απεικονίζει τα πραγματικά συναισθήματα της δημοφιλούς τραγουδίστριας και στην ουσία δίνει τη δικιά της εξήγηση για το τέλος ενός κοινού βίου δέκα ετών.

Σύμφωνα με την Espresso, ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Αποχωρώ” και σε λίγες μέρες θα ακούγεται στα ραδιόφωνα. Πρόκειται για ερωτική μπαλάντα, με αυτοβιογραφική διάθεση. Κάποιοι από τους στίχους είναι: “Μ’απογοήτευσες πολύ /αλλιώς το είχα ονειρευτεί /για μας τους δύο /έπεσα έξω δυστυχώς /λάθοςεκτίμηση εντελώς /φταίωεγώ /Εκλαψα αμέτρητες βραδιές /μα πήρα απόφαση προχθές /τέρμα ως εδώ”

Η τραγουδίστρια μοιράζεται με το κοινό της την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, με έναν τρόπο που δεν χρειάζεται να μιλήσει για τον χωρισμό. “Όταν το πρωτοάκουσα βούρκωσα”, δήλωσε η Έλλη στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη. 

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι μοιράστηκε με τον Φοίβο κάποια συναισθηματά της κι ο μουσικοσυνθέτης έγραψε αυτό το τραγούδι, που της προκαλεί κάθε φορά την ίδια συγκίνηση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε