Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

H M. Kαλλέργη μιλά στο TLIFE για το πώς είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλεξέι!

H M. Kαλλέργη μιλά στο TLIFE για το πώς είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλεξέι!

Πώς είναι τα πράγματα μεταξύ τους μετά την on air πρόταση γάμου, την σχέση και τον χωρισμό; Πού βρίσκεται σήμερα ο Αλεξέι; Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

Τη Μαριάννα Καλλέργη τη γνωρίσαμε μέσα από το “Dancing on ice” και αυτό που όλοι θυμόμαστε είναι η πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλεξέι Μοτόρι. Η σχέση των δύο αθλητών όμως κράτησε λίγους μήνες και δεν είχε την κατάληξη που όλοι περιμέναμε.

Πώς είναι σήμερα η Μαριάννα και πώς περνάει δίχως τον πρώην αγαπημένο της; Το μόνο σίγουρο είναι ότι προσπαθεί να περνάει τον ελέυθερό της χρόνο με φίλους και χαρούμενα, όταν βρίσκεται μακριά από το ταπί του Muay Thai. Ο φακός του TLIFE την πέτυχε στη Γλυφάδα με μια καλή της φίλη και η ίδια μας μίλησε για όλα!

Πώς περνάει αυτή την περίοδο; “Βρίσκομαι σε προπονητική περίοδο και παράλληλα κάνω τις σπουδές μου στη Γυμναστική Ακαδημία. Βρίσκομαι στο τρίτο έτος. Ετοιμάζομαι για κάποιους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.”

Όταν βρίσκεται σε αγώνες από πού αντλεί δύναμη – τι σκέφτεται; “Σκέφτομαι κάποια πράγματα, όταν παίζω που μου δίνουν δύναμη. Και ο κόσμος μου δίνει δύναμη αλλά περισσότερο η οικογένειά μου είναι αυτή που με εμψυχώνει. Έτσι κι αλλιώς όταν παίζω δεν προσπαθώ να τα πάω καλά μόνο για μένα, αλλά και για τους ανθρώπους που έχω γύρω μου.”

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε