Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

H Μ. Μπεκατώρου στο “T-Life” ! “Ολα αυτά τα χρόνια σκεφτόμουν, “που θες να πας, θα σε… φάνε” !..”

Η ξανθιά παρουσιάστρια, μας μιλά, με αφορμή την αυριανή, μεγάλη πρεμιέρα του “Master Chef Junior”, στο Mega και μας ανοίγει για τα καλά την καρδιά της…

Φορούν τις ποδιές τους και τα καπέλα τους και με τις κουτάλες ανά χείρας, οι μπόμπιρες του Mega εισβάλλουν αύριο το βράδυ στους δέκτες μας, αποφασισμένοι να μας αποδείξουν πως chef μπορεί να είναι κανείς από… κούνια!

Με άλλα λόγια; Αύριο το βράδυ στις 9.50 μ.μ. ανοίγει η αυλαία του πολυσυζητημένου “Master Chef Junior”, για το οποίο από το καλοκαίρι και μετά, σας έχουμε γράψει κατά καιρούς τόσα πολλά ! Ναι, το πλατό του Mega κατακλύστηκε από παιδιά γεμάτα πάνω απ’ όλα με όρεξη για παιχνίδι, αλλά και για μαγείρεμα και έτσι μοιραία και οι δικές μας οθόνες θα πλημμυρίσουν από παιδικές φωνές! 

Με αφορμή, λοιπόν, την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, είπα να κάνω μία μικρή κουβέντα με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αυτό το χειμώνα επιστρέφει στο Mega, κρατώντας τον ρόλο της παρουσιάστριας! Κάτι το οποίο; Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει! 

– Λοιπόν, έφτασε η ώρα της Megaλης πρεμιέρας… Να υποθέσω πως έχεις άγχος; 

– Εχω και άγχος και τρελή αγωνία… Είναι δυνατόν να είμαι ψύχραιμη; Αυτή η πρεμιέρα είναι ακόμα μία νέα αρχή για μένα και θέλω να δω για το αν θα τα καταφέρω… Εχω αγωνία, γιατί θέλω πραγματικά ο κόσμος να απολαύσει την συγκεκριμένη εκπομπή και να εισπράξει όλη αυτή την γλύκα που εισπράξαμε κι όλοι εμείς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. 

Δες τι αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου στο TLIFE για τα παιδιά

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε