Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

H Madonna γιορτάζει τα 53α γενέθλιά της δίνοντας καυτά φιλιά στον 24χρονο πρώην της!

Δες φωτογραφίες και βίντεο!

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής σκηνής, που δεν είναι άλλη από την Madonna, σήμερα γίνεται 53 ετών, αλλά η συμπεριφορά της δεν μαρτυρά με τίποτα τις δεκαετίες που έχουν περάσει από πάνω της.

Fit, όπως πάντα, η Madonna, που πρόσφατα μάλιστα, δοκίμασε τις ικανότητές της στη σκηνοθεσία, ενώ ταυτόχρονα ετοίμαζε και το δυναμικό της μουσικό come back, απαθανατίστηκε σε παραλία του Hamptons της Νέας Υόρκης να απολαμβάνει -σαν έφηβη- τα φιλιά και τις αγκαλιές του 24χρονου πρώην της και γνωστού Γάλλου χορευτή, Brahim Zaibat.

Οι δυο τους, που ύστερα από 9 μήνες σχέσης χώρισαν, διότι η οικογένεια της τραγουδίστριας αρνήθηκε να δεχθεί τον Brahim στις συγκεντρώσεις της Kabbalah, μιας και είναι Μουσουλμάνος, έχουν αποφασίσει να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους! Έτσι, εδώ και δύο περίπου μήνες ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα κακόβουλα σχόλια.

Η μητέρα μάλιστα του χορευτή, που, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, είναι 8 χρόνια νεότερη από την Madonna, έχει δηλώσει για τη βασίλισσα της ποπ: ”Είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνις παγκοσμίου φήμης, αλλά πάνω από όλα, είναι γυναίκα!”.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού σε τρυφερά τετ α τετ:

Δες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε