Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

H Mηλιαρέση στο TLIFE για τον κακοήθη όγκο που αφαίρεσε, για την τηλεόραση και το μαγαζί της!

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για το πρόβλημα υγείας της που μας εξέπλησε όλους.

Η Μαίρη Μηλιαρέση, που μας χάρισε άπειρες ώρες ξενοιασιάς στο παρελθόν με το Ρουκ Ζουκ και όχι μόνο, πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της που μας τη θύμισε Πρωινή Μελέτη. Το Tlife επικοινώνησε μαζί της και μας μίλησε για το τι συνέβη, αλλά και για τις ασχολίες της αυτό τον καιρό.

                                                               Για τον όγκο που αφαίρεσε

Αυτό το είχα ξαναπεί… Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αυτή η ιστορία έγινε Φεβρουάριο, Μάρτιο… Όπως πολύς κόσμος έτσι το πέρασα κι εγώ. Ο λόγος που το είπα είναι ότι πρέπει να υπάρχει πρόληψη! Δεν πρεπει να τ’ αφήνουμε αυτά, πρέπει να προσέχουμε. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει και τι είναι…

Αυτό που είχα εγώ, ήταν οι όζοι που έχουμε στον θυροειδή μας. Που άμα τους αφήσεις πολύ καιρό μπορεί να γίνουν όγκοι και καλό είναι το κοιτάς. Εγώ το κοίταξα και το έβγαλα πριν καταλάβω ότι πρόκειται για κάτι περίεργο. Ευτυχώς το πρόλαβα στο αρχικό στάδιο οπότε δεν υπήρξε πρόβλημα. Αν το άφηνα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Ο,τιδήποτε το αφήνεις μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι κακό. Πρέπει να το κοιτάει ο κόσμος όταν έχει πρόβλημα. Κάποια έξτρα θεραπεία δεν χρειάζομαι. Τις κανονικές εξετάσεις και τα χαπάκια που παίρνω.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε