Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

H. Πανταζόπουλος: H σχέση του με την Ρία Αντωνίου, την Ιταλία και την Eurovision!

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι από τους πιο διάσημους έλληνες μάνατζερ που αγαπούν πολλές ελληνίδες διάσημες!

Η Ρία Αντωνίου χορεύει για τον τελικό του Dancing With The Stars στην Ιταλία! Και δεν θα είχε φτάσει ποτέ μέχρι εκεί αν ο Ηλίας Πανταζόπουλος δεν είχε ανοίξει τον δρόμο. Για την ακρίβεια είναι ο άνθρωπος που είχε κανονίσει τα πάντα! Όλοι θυμόμαστε ότι αποτελούσαν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μην έχουν χωρίσει ακόμη!

Από την άλλη, ο Ηλίας Πανταζόπουλος δεν επαναπαύεται ποτέ! Έτσι, μετά την Ρία Αντωνίου ανέλαβε να “μανατζάρει” και την Dora. Η Dora είναι το κορίτσι που επέλεξε ο Ηλίας Πανταζόπουλος να ερμηνεύσει το τραγούδι του “Baby, Ι am yours” στην Γιουροβίζιον. Όπως, λοιπόν, υθποψιάζεσαι πέρα από μάνατζερ ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι και συνθέτης!

Ηλίας Πανταζόπουλος: από το μπάσκετ στο μόντελινγκ!

Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει τον Ηλία Πανταζόπουλο ως μάνατζερ. Όμως, αν μια κακιά στιγμή δεν τον είχε οδηγήσει εκτός παρκέ θα έκανε καριέρα στο μπάσκετ. Αλλά δυστυχώς, ένα ατύχημα στον ώμο τον ανάγκασε να αλλάξει πορεία.

Τότε, λοιπόν, ήταν που μπήκε στη ζωή του το μόντελινγκ και για μια ολόκληρη δεκαετία ο Ηλίας ζούσε με μια βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας στις μητροπόλεις της μόδας για να πάρει μέρος στις επιδείξεις.

Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε