Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

H Σ. Τσιμτσιλή στο TLIFE για το γάμο της και τις εξελίξεις στο ALTER!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το γάμο της και τις εξελίξεις στον Alter…

Λίγο πριν επιστρέψει στην εκπομπή της στον Alter, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο TLIFE για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Θέμη Σοφό και τις εξελίξεις στο σταθμό..

 
Η γνωστή παρουσιάστρια του “Πολύ Μπλα Μπλα” μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Alter και την αναστολή λειτουργίας του, κάνει το δυναμικό της come back στη μεσημεριανή ζώνη και ετοιμάζεται να ξαναβγει στον αέρα. Την ίδια στιγμή, η Σταματίνα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις προετοιμασίες του γάμου, που θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο κτήμα Νάσιουτζικ και μιλά στο TLIFE για τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί και την ανυπομονησία της για τη μεγάλη στιγμή.
 
Πώς πάνε οι προετοιμασίες του γάμου;
Πρέπει να σου πω ότι είμαστε στην τελική ευθεία και παρόλο που σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνει ο γάμος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη 100%. Αυτό το διάστημα βέβαια, όπως έτυχαν τα πράγματα με τη δουλειά, είχα αρκετό χρόνο να κάνω τις προετοιμασίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ανυπομονώ για τη μεγάλη στιγμή. Πάντως είμαι πολύ χαλαρή. Δεν ξέρω αν θα μου βγει το άγχος τις τελευταίες μέρες…
 
Αυτήν την εβδομάδα ξεκινούν και πάλι οι εκπομπές στον Alter. Πώς νιώθεις;
Χαίρομαι που επιστρέφουμε. Μετά από τόσο καιρό οι εργαζόμενοι του Alter αρχίσαμε να βλέπουμε “φως στο τούνελ”. Μακάρι όλα να πάνε καλά γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα αυτόν τον 1,5 μήνα που δεν δουλεύαμε. Το χειρότερο ήταν πως ζουσαμε ότι ζούσαμε στο Alter, αλλά και από τριγύρω δεν υπήρχαν θετικά μηνύματα από το χώρο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και το ότι ανοίγει ο Alter είναι μια νίκη για τον κλάδο των δημοσιογράφων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε