Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

H Shaya μιλά στο TLIFE για το πατινάζ, το Dancing και το χάρισμα της μαμάς της στην χειρομαντεία!

Έκλεψε την παράσταση με την συμμετοχή της στο Dancing On Ice και η μητέρα της την αποκαλούσε “βασίλισσα του πάγου”!

H Shaya έκλεψε την παράσταση με την συμμετοχή της στο Dancing On Ice! Στο πρώτο live κατάφερε να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία και να γίνει ένα από τα φαβορί για τον τελικό. Όμως αποχώρησε! Η ίδια μιλώντας στο TLIFE είπε πως η συμμετοχή της και μόνο στο show την κάνει πολύ χαρούμενη.

Άλλωστε η πορεία της δεν σταματά αλλά ούτε αρχίζει στο Dancing!… H Shaya έκανε τα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη. Πάντα δούλευε σκληρά και κατάφερνε να κερδίσει τους ανθρώπους με το χαμόγελο και το χαμηλό της προφίλ. Εμείς την γνωρίσαμε  μέσα από τις Hi5 και την αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από το λαμπερό χορευτικό show του ΑΝΤ1. Όσοι την γνώρισαν όμως στο ξεκίνημά της, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

Το κληρονομικό χάρισμα της μαμάς

Ένας από αυτούς είναι και ο δημοσιογράφος Τάσος Λεοντιάδης. Ο Τάσος είχε φιλική σχέση όχι μόνο με την τραγουδίστρια αλλά και με την μαμά της, Sara Hansen. O δημοσιογράφος αποκάλυψε στο TLIFE ότι τότε η κα Sara ασχολούνταν με την χειρομαντεία και μάλιστα είχε πει και στον ίδιο το χέρι ενώ του είχε δώσει και ένα χαρτί που έλεγε μία μαγική ειδική φόρμουλα.

Δείτε φωτογραφίες της μαμάς της Shaya και διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε