Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

H Τατιάνα μιλάει στο ΝewsIt για την εμπειρία της ως παχουλή!

H Τατιάνα μιλάει στο ΝewsIt για την εμπειρία της ως παχουλή!

Ακούστε τη συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΝewsIt .

H Τατιάνα Στεφανίδου μιλάει στον ΝewsIt για την  μεταμορφωσή στην εκπομπή της σε μια γυναίκα που ζυγίζει 120 κιλά και εξηγεί ποιό ήταν το μήνυμα της εκπομπής.

“Η ιδέα ξεκίνησε από το πως αισθάνομαι και από το μήνυμα που ήθελα να περάσω. Όπως έχω αποκαλύψει και μέσα από την εκπομπές μου, έχω περάσει από διατροφικές διαταραχές.Από νευρική ανορεξία.Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό.Το μήνυμα που ήθελα να περάσω, είναι  ότι αν πραγματικά έτρωγα όσο ήθελα, θα ήμουν 120 κιλά. Όσο είμαι στα βίντεο που γύρισα”.

Σε ερώτησή μας πως ένιωσε  που κυκλοφόρησε ως παχουλή η Τατιάνα απάντησε: “Ένιωσα άσχημα, αλλά ταυτόχρονα ένιωσα χαρούμενη γιατί πραγματοποίησα ένα διατροφικό μου όνειρο.Ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν ήμουν ελεύθερη να αγοράσω και να φάω τόσα γλυκά”!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τελικά, άξιζε να το δούμε! Η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε…άλλο άνθρωπο και πραγματικά  εντυπωσίασε!  Η παχουλή..εκδοχή της,  δεν  έμεινε μόνο στα πλατώ της εκπομπής, αλλά πήγε στο ζαχαροπλαστείο, αγόρασε και έφαγε γλυκά με την καρδιά της αφού πριν βέβαια είχε επισκεφθεί το αγαπημένο της σουβλατζίδικο και έφαγε….τα πάντα…

Η Τατιάνα αποκάλυψε ότι της αρέσει πάρα πολύ το φαγητό και ότι προσέχει πάρα πολύ για να κρατήσει τη σιλουέτα της! Εκτός όμως από την …πληθωρική παρουσία της Τατιάνας, η εκπομπή έδωσε συμβουλές για σωστή διατροφή και κυρίως το μήνυμα, ότι στη ζωή μας πρέπει να είμαστε εγκρατείς!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε