Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

H Βeyonce έκανε τη ζωή της ντοκυμαντέρ! Aλλά, γιατί κλαίει;

Μπορεί να είναι νέα, όμορφη, πλούσια κι επιτυχημένη, φαίνεται όμως πως αυτό δεν αρκεί!

Μπορεί για όλους εμάς η ζωή της Beyοnce να μοιάζει με όνειρο, ωστόσο η τραγουδίστρια πολλές φορές αισθάνεται ότι την πνίγει η επιτυχία της. Αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει ένα ντοκυμαντέρ μόνη της, στο οποίο δείχνει διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς της προκειμένου οι θαυμαστές της να μάθουν ποια είναι στην αλήθεια.

Χωρίς να φοράει λοιπόν ίχνος make – up, η τραγουδίστρια στήθηκε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της και άρχισε να κλαίει. ”Γιατί ο Θεός μου προσφέρει τέτοια ζωή”, αναρωτιέται. Η τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να κλάψει όταν: ”Ήμουν στην Κίνα και κοίταξα έξω από το παράθυρο της τεράστιας σουίτας. Είδα κάτω εκατομμύρια ανθρώπους και ένιωσα μόνη μου. Έτσι άνοιξα τον υπολογιστή και άρχισα να μιλά. Ήθελα να μιλήσω. Αναρωτιέμαι γιατί ο Θεός μου έδωσε τέτοια ζωή, τέτοιο ταλέντο, τέτοια οικογένεια. Αλλά δεν πρέπει να αμφισβητείς τον Θεό”. 

Η Beyonce ξεκαθαρίζει μέσα από το ντοκυμαντέρ της πως δεν είναι έγκυος. ”Ένας λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα παιδί είναι ότι θέλω να κάνω κάποια πράγματα πρώτα εις ό,τι αφορά την καριέρα μου. Δεν έχω φτάσει ακόμη εκεί αλλά είμαι κοντά”, λέει χαρακτηριστικά.

Κάποια στιγμιότυπα του ντοκυμαντέρ την δείχνουν στην Αίγυπτο να κυκλοφορεί με μαντήλα και να κάνει βόλτες πάνω σε μια καμήλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε