Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

H. Βρεττός στο TLIFE: “Δεν έχω βρει ακόμη την κατάλληλη για να κάνω οικογένεια!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το στρατό, τις θαυμάστριες και τον έρωτα…

Λίγες μέρες αφότου απολύθηκε από το στρατό ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία που έζησε ως φαντάρος, τα νέα του σχέδια και τον έρωτα…

 

Ο γνωστός τραγουδιστής που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται με τον Θάνο Πετρέλη και την Χριστίνα Κολέτσα στο Romeo αποκάλυψε τα επόμενα σχέδιά, τις γυναίκες-θαυμάστριές του και εξομολογήθηκε πως στο μέλλον θέλει να κάνει οικογένεια.


Πρώτα από όλα πες μας για τη συνεργασία στο Romeo με Πετρέλη και Κολέτσα…

 

“Είμαστε στο Romeo με τον Θάνο Πετρέλη και την Χριστίνα Κολέτσα, σε ένα λαϊκό, ανεβαστικό, διασκεδαστικό, νεανικό σχήμα σε ένα μαγαζί που ξέρει να προσφέρει καλή διασκέδαση, με λογικές τιμές, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν τη συνεργασία και ουσιαστικά είναι η πρώτη μου συνεργασία μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας.

 

Με τον Θάνο έχουμε ξαναδουλέψει και ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει χημεία. Με την Χριστίνα δουλεύω για πρώτη φορά και Δόξα τω Θεώ έχουμε δεθεί πολύ και το σχήμα πηγαίνει καλά. Ελπίζω να υπάρξει και καλή συνέχεια”.

 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

 

“Αυτήν την περίοδο ακούτε στα ραδιόφωνα το νέο μου τραγούδι “Δεν σου αξίζω” σε μουσική του Γιάννη Ιερεμία και στίχους της Ναταλίας Γερμανού. Είναι ένα απ’ τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και χαίρομαι που έχει αρχίσει να το αγαπά ο κόσμος. Μέσα στις γιορτές θα βγάλουμε ακόμη ένα τραγούδι από αυτόν το δίσκο και αυτήν την περίοδο βρίσκομαι ήδη στο στούντιο και ψάχνω για νέα τραγούδια”.

 

Δες τι είπε στο TLIFE ο Ηλίας Βρεττός για το στρατό, τις γυναίκες και τον έρωτα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε