Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

H Z. Δούκα στο TLIFE για την επιτυχία στους “Βασιλιάδες” και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

H Z. Δούκα στο TLIFE για την επιτυχία στους “Βασιλιάδες” και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Mega μίλησε στο TLIFE για τους “Βασιλιάδες” και την απήχηση του κοινού…

Για την μεγάλη επιτυχία της καθημερινής σειράς του Mega ¨Βασιλιάδες” που έχει σημειώσει πολύ μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Ζέτα Δούκα στο TLIFE.

 

Η γνωστή ηθοποιός που ενσαρκώνει το ρόλο της “Χριστίνα Ροζάκη”, της “καθώς πρέπει” συμβούλου του Μάρκου στην “Ελιά”, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συνεχίζει δυναμικά προετοιμάζοντας ένα συγκινητικό μονόλογο που θα παρουσιάσει σε θεατρική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

 

Η επιτυχία στους Βασιλιάδες

Η Ζέτα Δούκα στη σειρά του Mega υποδύεται μια γοητευτική γυναίκα καριέρας, εργένισσα από καλή οικογένεια, με σπουδές στο εξωτερικό, καλλιεργημένη, με προσεγμένους τρόπους. Πανέξυπνη και διορατική, ορθολογίστρια και πολύ ικανή επαγγελματίας. Τυπική και κάπως επιφυλακτική στην πρώτη της επαφή με τους άλλους, κρύβει ένα βαθύ συναισθηματισμό κάτω από το συγκρατημένο παρουσιαστικό της, μοιάζει με ηφαίστειο κάτω από πάγο. Ο ρόλος της είναι να είναι το δεξί χέρι του Μάρκου με τον οποίο θα αναπτυχθεί μια τρυφερή σχέση.

 

Τι είπε όμως, η ίδια για τους “Βασιλιάδες”;

 

“Η σειρά πάει πολύ καλά και εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στους “Βασιλιάδες”. Είναι μια συνεργασία για την οποία έχουμε δουλέψει πολύ και έχει βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που το αγάπησε ο κόσμος”.

 

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε