Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

H εξομολόγηση της Τ. Στεφανίδου για τη Δ. Βανδή! Δες το βίντεο

H Tατιάνα Στεφανίδου μίλησε για την περίοδο που εκείνη και η Δέσποινα Βανδή είχαν βάλει τις σχέσεις τους στον πάγο αλλά και για τη φιλία που πλέον τις ενώνει.

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε σήμερα στο Πρωινό mou και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για όλα. Η συζήτηση κάποια στιγμή έφτασε στην περίοδο ψυχρότητας που υπήρξε μεταξύ της τραγουδίστριας και της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τότε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή, μίλησε για το τι είχε συμβεί και πώς τελικά κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους μετά από αρκετά χρόνια. ”Η σχέση μου με την Δέσποινα είναι σαν χριστουγεννιάτικο παραμύθι γιατί ξεκίνησε από την αρχή πέρσι τα Χριστούγεννα. Βρεθήκαμε σε ένα καφέ στην Κηφισιά μετά από πολλά χρόνια να κουβεντιάσουμε για την πρόσκληση που της είχα κάνει να πάω στην Θεσσαλονίκη που εμφανιζόταν για να τραγουδήσει για την εκπομπή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που πρωτοβρεθήκαμε. Με κοιτούσε στα μάτια προσπαθώντας να διαβάσει τις σκέψεις μου γιατί τα προηγούμενα χρόνια λόγω της εκπομπής που έκανα είχα παρουσιάσει και θέματα που την είχαν στεναχωρήσει. Έτσι λοιπόν στην αρχή ήρθε κάπως διερευνητικά. Επειδή όμως το Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και επειδή όλοι μας πρέπει να ξέρουμε να συγχωρούμε αλλά και να ζητάμε συγνώμη, κάπως έτσι ξεκίνησε το δικό μας παραμύθι. Ένα όμορφο παραμύθι, που έλαμψε πέρσι με την Δέσποινα να τραγουδάει στην εκπομπή και να δίνει μια συνέντευξη ζωής. Έτσι εύχομαι να συνεχιστεί η σχέση μας και στο μέλλον”.

Δες το βίντεο αλλά και την απάντηση της Δέσποινας Βανδή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε