Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

H εντυπωσιακή απόδραση του χορευτή – εμπόρου ναρκωτικών από τη φυλακή!

Ο Λατινοαμερικανός χορευτής Βίκτορ Ομάρ που συνελήφθει για διακίνηση ναρκωτικών αποκαλύπτει πως και γιατί απέδρασε από τις φυλακές του Κορυδαλλού!

Απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού χρησιμοποιώντας… ένα σκουπιδοτενεκέ! Ο λόγος για τον Λατινοαμερικανό χορευτή Βίκτορ Ομάρ, που είχε συληφθεί για διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών!

 
Ο Βίκτορ Ομάρ μιλάει στο “Θέμα” για την κινηματογραφική απόδρασή του από τις φυλακές Κορυδαλλού, που έφερε πονοκέφαλο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. “Απέδρασα γιατί ήθελα κάποιος να με προσέξει. Δεν είμαι μεγαλοκακοποιός και το μόνο που ζητώ είναι να εκτίσω την ποινή μου στο Μεξικό”, λέει ο χορευτής μέσα από τη φυλακή.
 
Ο ίδιος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό της απόδρασης του από τη φυλακή. “Τον Δεκαπενταύγουστο στη φυλακή ήταν “η γιορτή της μπίρας”. Τις προηγούμενες μέρες είχα δει πως γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών. Έβαλα λοιπόν, τα σκουπίδια σε ένα κάδο, καθώς ήξερα ότι εκείνη η ημέρα ήταν η μοναδική μου ευκαιρία. Περίμενα να φύγουν όλοι και όταν δεν με έβλεπε κανείς, κρύφτηκα από τις κάμερες. Μπήκα μες στα σκουπίδια και περίμενα από τις 8 ως τις 11 το πρωί και τότε βγήκα από την κεντρική πόρτα της φυλακής”, αποκαλύπτει ο Λατινοαμερικανός χορευτής.
  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε