Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

H φάρσα της Jennifer Aniston! Δες το απίστευτο βίντεο

H Ellen Degeneres καταστρώνει φάρσα με θύτη την Jennifer Aniston

 H Ellen Degeneres έχει μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές talk show στην Αμερική από την οποία έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής showbiz! Ακόμη και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα αλλά και η σύζηγος του η οποία δεν δίστασε μαζί με την Ellen να διαγωνιστούν στα πους απς. 

Η Ellen, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, χαρίζει απλόχερα το γέλιο στο κοινό παρέα με τους επώνυμους προσκεκλημένους της. Η ίδια έχει ενσωματώσει μέσα στη ροή της εκπομπής της ένα κομμάτι όπου επώνυμοι όπως o David Beckham, Ashton Kutcher, Jennifer Lopez κάνουν φάρσες σε ανυποψίαστα πρόσωπα. Ακολουθούν τις οδηγίες της παρουσιάστριας live από το στούντιο μέσα από κρυφό ακουστικό ενώ κρυφές κάμερες στον χώρο καταγράφουν τα πάντα. 

Αυτή τη φορά η Jennifer Aniston είχε τον ρόλο του θύτη όπου με μυστικό ακουστικό άκουγε αυτά που της έλεγε η Ellen ξεγελώντας έτσι τον νεαρό που της παρέδωσε το καινούριο της ποδήλατο. H ίδια υποδέχθηκε τον νεαρό κι άρχισε να του μιλάει ασυνάρτητα πράγμα που της προκαλούσε γέλιο ενώ  της είχαν φέρει και ποτό ώστε να δικαιολογηθεί πως είναι υπο την επήρεια αλκόολ.

Αυτά που της έλεγε η Ellen να πει ήταν πολύ αστεία ενώ δεν δίστασε να την βαλει να του ζητήσει να της ξύσει την πλάτη αλλά και να τον ρωτήσει αν φλερτάρει μαζί της. Το θύμα αρκετά τολμηρό είπε πως πολύ θα ήθελε να την βγάλει για καφέ κάποια στιγμή..

Δες το βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε