Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

H fashion πλευρά των celebrities! Διάσημες κυρίες σε γνωστή επίδειξη μόδας

H fashion πλευρά των celebrities! Διάσημες κυρίες σε γνωστή επίδειξη μόδας

Το TLIFE στο fashion show των “Konstantinos Melis by Laskos”

Γήινα χρώματα, διαφάνειες, μεταλλικές λεπτομέρειες και πολλές επώνυμες παρουσίες ήταν αυτά που χαρακτηρίζουν τη χθεσινή επίδειξη μόδας των “Konstantinos Melis by Laskos”, που βρέθηκαν πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το show, αλλά και τους celebrities που το παρακολούθησαν.

 

Σε ένα αρκετά industrial σκηνικό, μέσα σε αποθήκη όπου το γκρι επικρατούσε, το σχεδιαστικό δίδυμο αποφάσισε να παρουσιάσει την συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 και να εντυπωσιάσει τις επώνυμες κυρίες που βρέθηκαν εκεί για να ενημερωθούν για τις τάσεις της φετινής σαιζόν. Δίνοντας μια γεύση από το τι θα φορεθεί τη φετινή άνοιξη, οι σχεδιαστές μας μετέφεραν στο μαγικό κόσμο της μόδας και του στυλ.

 

Ανάμεσά τους ήταν η Τάμτα με την διάσημη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Νίνα Λοτσάρη, η Σόφη Πασχάλη, η Νάντια Μπουλέ, η Μελίνα των Vegas, η Demy, η Αννίτα Ναθαβαήλ, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευριδίκη, η Ματθίλδη Μαγγίρα και πολλοί άλλοι.

Ακόμη, στο κοινό και τα παρασκήνια του show ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Σίσσυ Φειδά, τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και τον Τόμας Πρωτόπαπα.

 

Η συλλογή απευθύνεται στη γυναίκα που αγαπάει τα θηλυκά ρούχα με έντονο, αυστηρό χαρακτήρα και προσωπικότητα και είναι βασισμένη στις διακυμάνσεις που μπορεί να έχει ο ψυχικός μας κόσμος, αλλά κι από τις αναμνήσεις που συνθέτουν αυτό που είμαστε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε